Κατασκευή “Villa Daphnis & Chloe” στην Λουτρόπολη Θερμής

Η κατασκευή του “Villa Daphnis & Chloe”, ένα από τα μεγαλύτερά μας έργα, διήρκησε περίπου 3 χρόνια για το συνεργείο μας. Το κτίριο των 400τ.μ. ανεγέρθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από την αρχή. Από το πλακόστρωτο, μέχρι το θερμενόμενο δάπεδο, την πισίνα των 25τ.μ. με τα ρωμαϊκά λουτρά έως και τα δώματα, όλα είναι φτιαγμένα με […]

Ανακαίνιση και επισκευή επαγγελματικού χώρου στην παραλία της Ερεσού

Η ανακαίνιση και επισκευή αυτού του χώρου, έγινε μέσα σε μόλις 20 ημέρες. Άλλαξε ριζικά, κυρίως η εξωτερική μεριά του κτηρίου. Έγινε τρίψιμο των τοίχων, αφαίρεση παλαιών σοβάδων, εργασίες διαφόρων ειδών και τέλος έγινε ο ελαιοχρωματισμός.

Ανακαίνιση οικίας στην Σκάλα Ερεσού

Η ανακαίνιση αυτής της οικίας ολοκληρώθηκε στις 25 μέρες. Το πάτωμα έγινε όλο πλακάκι και το μπάνιο έγινε πιο ευρύ και λειτουργικό. Προστέθηκαν γυψοσανίδες για πρακτικούς λόγους και τέλος χρησιμοποιήθηκαν μονωτικά υλικά και έγινε ελαιοχρωματισμός ολόκληρης της οικίας.

Ανέγερση κτηρίου στην Αγία Μαρίνα

Ανεγέρθηκε πέτρινη οικεία στην Αγία Μαρίνα. Πέρα από την κτίση του σπιτιού, που είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πέτρα, τοποθετήθηκαν θερμομονωτικά υλικά, πλακάκια και τζάκι. Έγινε κατασκευή φανερής ξύλινης σκεπής και φεγγίτη, αρμολόγιση των τοίχων και ελαιοχρωματισμός.

Ανακατασκευή Μπαλκονιού διατηρητέου κτηρίου

Έγινε ανακατασκευή σε ετοιμόρροπο μπαλκόνι παλαιού διατηρητέου κτηρίου. Πρώτα το γκρεμίσαμε και αντικαταστήσαμε τα σκουριασμένα σίδερα με νέα. Έπειτα το φτιάξαμε από την αρχή και τοποθετίσαμε τα πλακάκια. Στόχος ήταν το μπαλκόνι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, να είναι ίδιο με το αρχικό μπαλκόνι που είχε φτιαχτεί στο διατηρητέο κτήριο.

Ανακαίνιση και επισκευή Φαρμακείου “Ουζουνέλλη”

Έγινε ανακαίνιση παλαιού καταστήματος. Πρώτα έγινε γκρέμισμα και σκάψιμο του εσωτερικού χώρου, αντικαταστάθηκε ο παλαιός πέτρινος τοίχος και έγινε αρμολόγηση του νέου. Έπειτα προστέθηκαν γυψοσανίδες, τοποθετήθηκε laminate, έγινε τρύψιμο και ελαιοχρωματισμός του νέου καταστήματος.   “Με τον Αχιλλέα συνεργαστήκαμε στην ανακαίνιση του Φαρμακείου μας. Η συνεργασία μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας γιατί ήταν συνεπής, γρήγορος […]

Ανακαίνιση διώροφου κτηρίου

Έγινε ανακαίνιση παλαιού διώροφου κτηρίου. Έπρεπε να γκρεμιστεί όλο και να ξαναμπούν μπετά και τούβλα ώστε να γίνει επέκταση του χώρου. Τοποθετήθηκαν πλακάκια σε εσωτερικά και εξωτερικά πατώματα, όπως και στις σκάλες. Κατασκευάστηκε εξωτερικό τοιχείο με Κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Τέλος, προστέθηκαν εξωτερικές θερμομονώσεις και έγινε ολικός ελαιοχρωματισμός.